Šatník princeznej Kate sa v poslednej dobe výrazne zmenil: Odborníčka reaguje, TOTO je za premenou štýlu budúcej kráľovnej!

Pre členku britskej kráľovskej rodiny je elegancia samozrejmosťou, no v prípade Kate, princeznej z Walesu, došlo v poslednom období k ...

Pre členku britskej kráľovskej rodiny je elegancia samozrejmosťou, no v prípade Kate, princeznej z Walesu, došlo v poslednom období k zmene. Odborníčka vysvetlila, čo ovplyvnilo šatník manželky budúceho kráľa.

Fotogaléria

Princezná Kate je bezpochyby obdarená zmyslom pre štýl, ako aj šikovným tímom stajlistov, vďaka čomu je už roky stálicou v rebríčkoch najlepšie oblečených žien sveta.

Zvyčajne uprednostňuje kreácie v elegantných noblesných farbách, ktoré zvýrazňujú jej štíhlu postavu, gaštanovo-hnedú farbu vlasov a jemnú pokožku. Svoj sofistikovaný vzhľad takmer vždy vylepšuje pôsobivým doplnkom – či už je to šmrncovný klobúk, klasická listovka alebo hodnotný kúsok z kráľovskej kolekcie šperkov, nikdy svoj výsledný look neprekombinovala ani neznehodnotila. 

Hoci sa stále oblieka mimoriadne vkusne, niečo sa zmenilo. Odborníčka na kráľovskú módu Miranda Holder vysvetlila, čo stojí za premenou princezninho štýlu. Čítajte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});