Po samovražde frontmana Linkin Parku bolo v PITEVNEJ SPRÁVE niečo šokujúce: Po jeho smrti toto našli vyšetrovatelia v spálni pod telefónom

Smrť obľúbeného amerického speváka Chestera Benningtona (†41) bola šokom nielen pre jeho rodinu a členov kapely. Trpko zasiahla aj hudobných ...

Smrť obľúbeného amerického speváka Chestera Benningtona (†41) bola šokom nielen pre jeho rodinu a členov kapely. Trpko zasiahla aj hudobných fanúšikov.

Fotogaléria

Samovražda

Ráno 20. 7. 2017 krátko pred deviatou našla speváka obeseného na opasku v jeho kalifornskom sídle Palos Verdes Estates na ráme dverí jeho domáca. Ona ho videla deň predtým ako posledná živého.

Podľa nej nič nenasvedčovalo tomu, že by chcel sám ukončiť svoj život. Z vyjadrenia rodiny a priateľov bol v tom období celkovo v dobrej nálade. Nikto takúto tragédiu nepredpokladal.

Spúšťačom Chesterovej samovraždy bol zrejme dátum narodenín jeho blízkeho priateľa Chrisa Cornella (spevák skupín Audioslave a Soundgarden, †52), ktorý spáchal samovraždu len dva mesiace predtým.

George Michael
Samovražda? O smrti Georga Michaela sa dodnes špekuluje: Na druhý svet odišiel úplne sám, jeho láska nablízku NEBOLA Zobraziť článok

Po Chesterovej smrti našli vyšetrovatelia na stole v spálni pod telefónom rukou písaný odkaz, ktorý vyzeral ako autobiografia, ako aj kúsky jeho nechtov. Tie si podľa manželky Talindy často pri nervozite a strese okusoval. Vylúčili cudzie zavinenie inou osobou. Našli sa tu prázdne fľaše od piva a lieky na predpis.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk