Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Moje bradavky boli tvrdé ako stožiare, dole medzi stehnami mi tiekol malý potôčik... Bolo to niečo šialené!

Pravdepodobne každá zo žien má, alebo mala vo svojom živote chlapa, ktorý ju síce možno aj platonicky miloval, ale nikdy to nedotiahol ...

Pravdepodobne každá zo žien má, alebo mala vo svojom živote chlapa, ktorý ju síce možno aj platonicky miloval, ale nikdy to nedotiahol ďalej ako na poradcu o mužskom svete či bútľavú vŕbu.

Fotogaléria

Mám ho aj ja. A pekne dlho, dalo vy sa povedať od detstva. Zažili sme už spoločné prázdniny, oslavy, párty, výlety, chatovice… takže má celkom dobrý prehľad o mojich bývalých. A samozrejme, o mne. Za tie roky ma videl maximálne šťastnú, aj totálne na dne. Je to ten chlap, ktorý vždy nezištne príde na pomoc. Dalo by sa povedať – ideálny prototyp samca … len z mojej strany žiadna iskra. Zatiaľ čo u neho je to ku mne úplný ohňostroj.

Po mojej sobotnej narodeninovej oslave ešte ostal, že mi pomôže upratať ten neporiadok. Býval už sám, babu aktuálne nemal, a vždy rád zotrval v mojej spoločnosti. Bola by som blbá, keby som odmietla pomoc po dvadsiatke žúrujúcich. U mňa sa vyznal dokonale, vedel čo kam patrí, aj čo sa u mňa nepatrí. Najmä pravidlo číslo 1: „Si len dobrý kamarát, nič na mňa neskúšaj.“  

Erotický večerníček na víkend: Jedna noha vonku, druhá vo vani, a moja mušlička sa opatrne NASTOKLA na dildo. Začínam na ňom jazdiť... Zobraziť článok

Byt konečne ostal v použiteľnom stave, ostali sme ešte v obývačke. Nechcelo sa nám spať, boli sme ešte čulí z ostatných. Telka robila malý podmaz rečiam o spoločných priateľoch. Ja som si upíjala z červeného, on z piva.

Čo sa človek na takej oslave dozvie, to by jeden neveril. Tá je v tom, tí sa rozšili, ten zmenil prácu, ďalší si kúpili psa, a u hentých to smrdí neverou. Úplné lokálne Beverly Hills 902 10 bez pôvodného znenia a titulkov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});