Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Pozerala som sa na to, ako Alicine NOHAVIČKY leteli vzduchom a pekne vlhká a ROZKROČENÁ čakala na Jurajov jazyk...

Nikdy by som si nepomyslela, že sa dá užiť poriadna rozkoš aj týmto spôsobom. Ale ako by povedal jeden vytočený čašník z českej komédie ...
  • Zdroj: Getty/Jun

Nikdy by som si nepomyslela, že sa dá užiť poriadna rozkoš aj týmto spôsobom. Ale ako by povedal jeden vytočený čašník z českej komédie Dědictví aneb... „novááá doba“.

S Alicou som sa poznala z výšky. Spolu sme drali prednáškové lavice, tenisky po diskotékach a matrace so spolužiakmi. Za tie štyri roky sa z nás stali skvelé kamošky, ktoré pred sebou nemali (takmer) žiadne tajomstvá. Zažili sme si svoje smutné aj veselé chvíle, boli si navzájom oporou v ťažkých osobných chvíľach. Pri hygiene v spoločných sprchách na intráku sme dobre poznali aj svoje telá. Dodávam, že len vizuálne.

Po promóciách sme každá odišla do svojho mesta budovať kariéru a hľadať životnú lásku. Fyzicky nás delilo asi sto kilometrov, ale myšlienkami sme boli spolu často. Tomu zodpovedali aj pravidelné dlhé telefonáty, debaty na sociálnych sieťach a sporadické osobné návštevy. Vždy sa to zvrhlo na chlapov. Či sa nejaký objavil, aký bol v posteli a či si zaslúži získať status oficiálneho priateľa.

Erotický večerníček na víkend: S manželom sme si to rozdali na pláži, uvzdychaná suseda všetko videla! Zobraziť článok

Po čase môjho nadčasového fungovania v korporáte si zatiaľ Alica našla jedného sympatického chalana, ku ktorému sa po pol roku chodenia presťahovala. Vo veľkej obývačke si zriadila pracovný kút, kde mohla nerušene fungovať na home office. Často sme sa po večeroch bavili cez videochat.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});