Svoju krásu si cisárove KONKUBÍNY doslova odtrpeli: Časté pôrody, obrovská rivalita medzi dievčatami a krutý trest smrti, ak porušili jedno pravidlo!

Kto by si myslel, že život na čínskom cisárskom dvore bol pre mladé ženy len luxusom, ničnerobením a nekončiacou zábavou, tak je na krutom ...
  • Zdroj: Instagram/ @chineseconcubine

Kto by si myslel, že život na čínskom cisárskom dvore bol pre mladé ženy len luxusom, ničnerobením a nekončiacou zábavou, tak je na krutom omyle.

Bez rodiny a priateľov

Vhodné dievčatá pre cisára vyberali už počas ich dospievania. Z často chudobných pomerov si v paláci pomohli len lepšou stravou a ubytovaním. Nemali voľný pohyb, povolené bolo iba vnútorné nádvorie, a aj v rámci paláca mali veľa dverí jednoducho zatvorených.

Považujete súčasný sex za zhýralý? Pri radovánkach zo starovekého Babylonu vám zabehne: Robili to všade a kedykoľvek, aj s cudzími Zobraziť článok

Cisára stretli len na jeho vyžiadanie. Ako v každej ženskej skupine aj medzi nimi vládla tvrdá rivalita a priateľstvá medzi nimi boli len vzácnou výnimkou. Rodinu už nikdy nevideli.

Vzdelávanie a požiadavky

Po úspešnom ukončení matematickej a výtvarnej výchovy boli pozorované aj v noci. Tie najšikovnejšie pridelili cisárovej matke, ktorá skúmala aj nočné zvyky dievčat. Milenka jeho syna nesmela chrápať, zbytočne sa počas spánku mrviť a už vôbec nie nevhodne telesne zapáchať. Nik nesmel rušiť nočný spánok prvého muža ríše.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});