Muži úprimne: Toto sú dôvody, pre ktoré sme podviedli svoje manželky

Nevera môže mať niekoľko príčin, no žiadna z nich ju neospravedlňuje.
  • Zdroj: iStock

Nevera môže mať niekoľko príčin, no žiadna z nich ju neospravedlňuje.

"Nemal som v úmysle podvádzať svoju tehotnú manželku. No prechádzal som si naozaj stresujúcim obdobím. Potreboval som niekoho, s kým by som sa mohol otvorene porozprávať. O všetkom som hovoril svojej kolegyni – najskôr pri káve, neskôr v jej byte. Celé to trvalo asi pol roka. Ukončil som to presne v deň, kedy sa mi narodil syn a ja som mojej žene už nedokázal klamať. So všetkým som sa priznal a hoci ma najskôr vyhodila, po čase mi odpustila práve kvôli drobcovi.“ (Patrik, 38)

"Moje manželstvo bolo o ničom. Manželka sa venovala kariére viac ako domácnosti, intímnosti vymizli. Vždy sa vyhovorila na bolesti hlavy, stres, či iné hlúposti, prečo nemohla mať sex. Som muž a úprimne vám poviem, že ma to celé po troch rokoch jednoducho prestalo baviť.  Začal som si s úplne neznámou ženou, ktorú som spoznal na zoznamke a neskôr som sa rozhodol manželku opustiť. Dnes mám po boku ženu, s ktorou nám to klape vo všetkých oblastiach." (Noro, 45)

"Mali sme skvelé manželstvo. Moja žena, bývalá modelka, bola mojím splnením snom! Všetko fungovalo ideálne, kým sa nerozhodla, že chce dieťa. Hneď po pôrode nastala zmena. Prestala sa o seba starať, pribrala, bola viac matkou, ako manželkou a hlavne sa zmenila tak, že ma viac  nepriťahovala. Možno budem znieť bezcitne, ale toto nebola žena, ktorá ma mala ďalej v živote reprezentovať. Našiel som si mladú milenku a svoju ženu som bez pusy opustil." (Ivan, 40)

Kde nájsť toho PRAVÉHO? Dámy, zabudnite na online zoznamovanie, skutočná LÁSKA vás čaká na týchto miestach! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});