Posledný koncert legendárnej Amy Winehouse tesne pred smrťou: Z týchto ZÁBEROV vám pukne srdce, takýto koniec si predsa nik nezaslúži

Amy Winehouse bola anglická jazzová, soulová a R&B speváčka a textárka. Bola nízka vzrastom, ale svojím hlbokým a výrazným hlasom bola ...

Amy Winehouse bola anglická jazzová, soulová a R&B speváčka a textárka. Bola nízka vzrastom, ale svojím hlbokým a výrazným hlasom bola neprehliadnuteľná.

Fotogaléria

Nasledujúci album Back to Black (2006) z nej urobil celosvetovú hviezdu. Hlavnú zásluhu na tom mal aj singel Rehab, v ktorom úprimne spieva o svojej náklonnosti k alkoholu.

Za to ju chcel manažér poslať na protialkoholické liečenie, ona sa ale vzoprela a vyhodila ho. Na platni sa objavili aj úspešné songy ako You Know I'm No Good či Love Is a Loosing Game.

Cesta nadol

Práve v tom čase jej umiera babička, s ktorej stratou sa neodkázala Amy vyrovnať. Na pomoc si namiesto lekárov prizvala alkohol a drogy. A problémy sa odvtedy len hromadili.

Nevhodný životný štýl sa podpísal na tvorbe a vystúpeniach. Jasným príkladom bol koncert v Belehrade z 18.6.2011, kde sa asi 45 minút len tak potácala na pódiu, zabudla texty niekoľkých piesní, nespomínala si mená svojich hudobníkov a ani netušila, kde vlastne je. Keď ju diváci vypískali, zúfalo sa objala a potláčala slzy.

Vznikli aj fotografie a krátke videá, ktoré dokazujú, že Amy mala so sebou veľké problémy a namiesto urážlivej kritiky skôr potrebovala odbornú pomoc. Nikto vtedy netušil, že je to jej posledný koncert.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});