Tetovanie, piercing, vulgarizmy: Kočky, a vy si fakt myslíte, že ste trendy a vyzeráte fantasticky?! Takto to vidia SKUTOČNÍ muži

Muži si všímajú ženy od neskorej puberty až hádam do dôchodku. Dokým im zrak a testosterón ešte slúžia. Faktom však ostáva, že väčšina ...

Muži si všímajú ženy od neskorej puberty až hádam do dôchodku. Dokým im zrak a testosterón ešte slúžia. Faktom však ostáva, že väčšina z nich fandí klasickej ženskej kráse, elegancii.

Fotogaléria

Oslovili sme za vás pár slovenských mužov vo veku 20 – 62 rokov, ako sa pozerajú na dnešné mladé ženy. Niektorí sú pritom sami otcovia pubertálnych dcér. Ich takmer zhodné postrehy snáď niektorým slečnám otvoria oči. Na čom sa zhodli?

Ako vyzerá žena, z ktorej muži šalejú? Rozhodujú 4 veci na vašom tele, dotiahnite ich do dokonalosti! Zobraziť článok

Ten slovník

Netreba mať ani výnimočne dobrý sluch, aby v ušiach rezonovali vulgárne slová, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani štamgasti tretej cenovej. Hravo vo vybranej slovnej zásobe prekonávajú aj mužských rovesníkov. Nerobí ich to ani dospelejšie, zrelšie či zaujímavejšie. Občas ujde nadávka každému, ale nemá byť základom či začiatkom vety.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});