Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Odborníčka varuje pred letnými jednorazovkami: Riziká nechráneného sexu sú obrovské!

Ak vám z Josého z druhého konca baru vlhnú nohavičky, OK choďte do toho. No s rozumom, pretože zdravie musí byť vždy na prvom mieste! 
  • Zdroj: Getty/Aleksandar Karanov

Ak vám z Josého z druhého konca baru vlhnú nohavičky, OK choďte do toho. No s rozumom, pretože zdravie musí byť vždy na prvom mieste! 

Samozrejme, nepredpokladáme, že vám pred sexom ukáže zdravotnú kartotéku, preto už vopred premýšľajte o ochrane. A nielen o nej.  

Ako sa chrániť pred pohlavne prenosnými chorobami?

Väčšina chlapov sa kondómom bráni zubami nechtami. Tvrdia, že sex s nimi si neužijú a prirovnávajú ho ku kúpaniu v ponožkách. Pekne vás prosíme, na tieto argumenty zvysoka kašlite, nakoľko ochranu pred pohlavne prenosnými chorobami poskytujú jedine prezervatívy.

Spevniť a omladiť! Gynekologička vysvetľuje, ako vylepšiť svoje intímne partie Zobraziť článok

Ani tie vás však neochránia stopercentne. "Chránená ste len v tej oblasti, ktorá je kondómom krytá," varuje popredná slovenská gynekologička MUDr. Radmila Sládičeková PhD., MPH. "Aj kondóm má svoje obmedzenia, no vždy je to lepšie ako nič," dodáva.

Skôr, ako sa oddáte pikantným dobrodružstvám, pozrite si VIDEO o rizikách neviazaného sexu. Odborníčka vysvetľuje, čo všetko (okrem tehotenstva) hrozí túžbou rozpáleným dovolenkárom. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});