V Spice Girls to PORIADNE vrie, turné k 30. výročiu je ohrozené: Medzi týmito dvoma dievčatami prebieha tvrdý boj o moc, ustúpiť nechce ani jedna z nich

Keď“ Spajsky“ v roku 1996 vydali svoj singel Wannabe, tak roztancovali svet a päticu mladých pobláznených Britiek si hneď všetci zamilovali.

Keď“ Spajsky“ v roku 1996 vydali svoj singel Wannabe, tak roztancovali svet a päticu mladých pobláznených Britiek si hneď všetci zamilovali.

Fotogaléria

Potom prišiel rok 2016, keď bez Victorie a Mel C začali „girl power“ sporadicky fungovať v oklieštenej zostave. Na reunion turné 2019 ale opäť chýbala Victoria kvôli svojím podnikateľským aktivitám.

To bola v skratke minulosť obľúbených Spice Girls. A ich budúcnosť?  Ťažko povedať, nakoľko vzájomný vzťah dvoch z nich asi nemôže byť horší. Preto je ich kompletná účasť na jednom pódiu veľmi otázna.

Podľa webu Closer má byť zdrojom problému najnovšie Geri, ktorá by nerada videla Victoriu späť v skupine. A pred 30. výročím založenia skupiny to pre fanúšikov neveští nič dobré.

Victoria Beckham
Victoria Beckham DOLE BEZ: Ako kombinuje trend „nahých pančúch“? To budete pozerať! Zobraziť článok

Čo bude ďalej?

Jeden zasvätenec uviedol, že sa už roky diskutuje turné k 30. výročiu, na ktoré by optimálne mala vyraziť pôvodná pätica. Doteraz to bola najmä Victoria, ktorú bolo treba stále presviedčať, aby sa pridala.

Ale keď nakoniec povedala áno, začala sa Geri stavať proti jej prítomnosti. Možno si už za tie roky zvykla, že to ide aj bez nej.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});