Módne trendy na JESEŇ a ZIMU priniesli len jedno VÝRAZNÉ prekvapenie: Všetko ostatné už máte doma!

Aké looky dominujú na prehliadkových mólach a čo budú na jeseň nosiť módni profesionáli? Nadchádzajúce kolekcie dizajnérov sa zatiaľ ...
  • Zdroj: Getty/AlexVolot

Aké looky dominujú na prehliadkových mólach a čo budú na jeseň nosiť módni profesionáli? Nadchádzajúce kolekcie dizajnérov sa zatiaľ nesú v duchu predĺženého leta. Pozrite sa, čo je nové.

1. Statement svetre

Toto bude jesenná novinka! Svetre sa samozrejme nosili vždy, avšak ich dominantou bude tentoraz divoká potlač. Je na vás či zvolíte rolák alebo oversize pulóver. Oba modely sa budú šíriť rýchlosťou svetla.

2. Power dressing

Nohavicové kostýmy, blejzre a puzdrové sukne sú silnými spoločníkmi do kancelárie aj na voľný čas. Nejde pri tom o novinku, štýl bol v obľube už cez leto. Jeseň však vďaka chladnejšiemu počasiu prinesie vzrušujúce vrstvenie!

Zelená je must have každého štýlového šatníka.
MUST HAVE tohto leta? Jednoznačne ZELENÁ! Jej nosenie má však pravidlá, nasledujte módne ikony a budete neprehliadnuteľná Zobraziť článok

No príde aj pár zmien. Napríklad v Saint Laurent boli klasické kúsky pozmenené: oversize blejzre s XXL ramennými časťami a sukne s vysokými rozparkami zaisťujú skutočný wow look.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});