Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Pozerala som sa na to, ako Alicine NOHAVIČKY leteli vzduchom a pekne vlhká a ROZKROČENÁ čakala na Jurajov jazyk...

Nikdy by som si nepomyslela, že sa dá užiť poriadna rozkoš aj týmto spôsobom. Ale ako by povedal jeden vytočený čašník z českej komédie ...
  • Zdroj: Getty/Jun

Nikdy by som si nepomyslela, že sa dá užiť poriadna rozkoš aj týmto spôsobom. Ale ako by povedal jeden vytočený čašník z českej komédie Dědictví aneb... „novááá doba“.

Počas leta sa v našej firme objavil nový kolega. Síce bol trochu mladší odo mňa, ale viac ako jeho vek ma zaujímal jeho stav. „Bože, daj nech je slobodný a nezadaný“. Ako som zistila na blízkej letnej párty, tak moje úpenlivé prosby boli vypočuté.

Ako na módnej prehliadke

Prehodili sme spolu pár viet, dali drink a stihli aj nejaký ten tanec. Na druhý deň ma od neho čakala správa. Chcel rande! Ja som takmer plakala od radosti, a „moja dole" od nedočkavosti. „No nič dievča, musíš zaujať“.

Pri TÝCHTO polohách vám partner jazykom dôkladne preskúma jaskynku: Budete sa cítiť ako kráľovné ROZKOŠE! Zobraziť článok

Výber vhodných šiat, lodičiek, kabelky a doplnkov bol takmer nekonečný. Našťastie mi pomohla Alica, ktorej som tak cez online video robila malú módnu prehliadku. „Hups, a čo prádielko? Čierne? Červené? Alebo radšej biele? Niečo odvážne? … kamka, pomôž!“.

„No tak sa mi v tom ukáž hviezda,“ zaznelo z druhej strany. Nabehla som v bielom. „Trochu sa mi otoč, nebuď ako sestra predstavená,“ rýpala Alica. „Veď si pusti hudbu, nech to má grády.“ Táto hra sa mi zapáčila. Veď už ma v podprsenke a nohavičkách videla asi miliónkrát.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});