Viete, v akom veku rodia ženy INTELIGENTNEJŠIE deti? Sú to matky po dvadsiatke či až po tridsiatke? Veda už pozná odpoveď, toto by ste nečakali

Isté výskumy v minulosti ukázali, že deti dedia inteligenciu po matke. Nedávno vedci z Londýne zisťovali, či má na ňu vplyv aj vek samotných ...

Isté výskumy v minulosti ukázali, že deti dedia inteligenciu po matke. Nedávno vedci z Londýne zisťovali, či má na ňu vplyv aj vek samotných rodičiek.

Fotogaléria

Rozhodnutie mať dieťa nie je to isté, ako či si kúpite novú kabelku. V prvom prípade je to záväzok do konca života, a tak sa k nemu treba od začiatku aj postaviť.

Počas ostatných rokov mladé ženy svoje rodičovstvo odkladali kvôli budovaniu kariéry, hľadaniu najvhodnejšieho partnerka alebo nutnosti mať k dispozícii zodpovedajúce materiálne zázemie. A počas toho všetkého hľadania a snaženia sa im roky ubiehali.

Skúste tieto polohy
Sex počas tehotenstva: Najlepší orgazmus dosiahnete v týchto pozíciách! Zobraziť článok

Preto na osemnásť či dvadsaťročnú prvorodičku narazíte len výnimočne. Čoraz častejšie svoje prvé dieťa porodia ženy po tridsiatke. Je to pre inteligenciu ich detí lepšie, alebo by budúce mamičky mali čím skôr poponáhľať? Túto otázku zodpovedala veda.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});