Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sex počas tehotenstva: Najlepší orgazmus dosiahnete v týchto pozíciách!

Mať sex počas tehotenstva nie je pre všetky ženy rovnako príjemná záležitosť. Problémom môžu byť bolesti aj rastúce bruško, pre ktoré ...

Mať sex počas tehotenstva nie je pre všetky ženy rovnako príjemná záležitosť. Problémom môžu byť bolesti aj rastúce bruško, pre ktoré je komplikované nájsť polohu, ktorá vyhovuje obom partnerom.

Fotogaléria

Ak patríte k ženám, ktoré aktuálne prežívajú najkrajšie obdobie tehotenstva a zároveň hľadáte tipy na pohodlný sex, skúste sa inšpirovať nasledujúcimi riadkami.  

Na stojáka  

Pozícia, ktorú oceníte obaja a kedykoľvek počas dňa. Aj v sprche. V prvom trimestri môžete byť kreatívnejší, ale neskôr to skúšajte radšej iba zozadu. Pozícia je vhodná v každom trimestri, nehrozí žiadny tlak v oblasti chrbtice ani bruška.  

6 tipov pre ľahký pôrod: Posledný z nich vám pomôže prekonať strach! Zobraziť článok

Doggie style

To, že ste tehotná, ešte neznamená, že si sex neužijete dlhých 9 mesiacov. Pozíciu na štyroch milujú azda všetci a ako tehotná ju oceníte kvôli hĺbke a väčšiemu pôžitku. Bruško je v tejto pozícií dostatočne chránené.

V ľahu na boku s pokrčenými nohami 

Váš muž si ľahne na bok, vy vyššie nad neho s pokrčenými nohami a kolenami smerom hore. On si vás zboku posadí na seba a ostatné necháte na neho. Táto poloha zabezpečí hlboké uspokojenie pre vás oboch a zároveň je veľmi intímna. 

Na koníka 

Ak je vaše bruško už skutočne veľké, táto poloha vám bude „chutiť“. Partner určite ocení, že prevezmete iniciatívu a o pôžitok oboch sa tentokrát (celkom bezpečne) postaráte vy!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});