Šokujúce TAJOMSTVO Kris Jenner vyzradené: To takto vychovávala svoje DETI? Nemôžem uveriť, čím si moja mama prešla, tvrdí dcéra Kim Kardashian

Každá mama dobre vie, aké ťažké je dobre vychovať jedno dieťa, alebo dve či dokonca tri. A teraz si predstavte, že ich máte doma rovno ...

Každá mama dobre vie, aké ťažké je dobre vychovať jedno dieťa, alebo dve či dokonca tri. A teraz si predstavte, že ich máte doma rovno šesť, ako mala Kris Jenner (68).

Fotogaléria

Dnes ju vnímame ako úspešnú celebritu, podnikateľku a marketingovú hlavu klanu Kardashianok. Primárne je však stále mamou Kim Kardashian, Kourtney, Khloé, Roba a potom Kendall Jenner či Kylie Jenner.

Kim Kardashian
Kim Kardashian schudla po pôrode viac ako 30 kíl: Zabudnite na zákazy a jedzte toto Zobraziť článok

Deti počala s dvomi manželmi – právnikom Robertom Kardashianom (1978 - 1991) a potom olympijským desaťbojárom Bruceom Jennerom (1991 – 2015). (Pozn. red.: Bruce sa v roku 2015 verejne priznal k transrodovej orientácii a prijal meno Caitlyn).

Približne od roku 2014 je Kris vo vzťahu s o 26 rokov mladším hercom, Corey Gambleom. Viac fotiek nájdete v priloženej galérii.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});