Pôjde Lourdes V STOPÁCH svojej slávnej matky? Madonnina dcéra opäť dráždi, zhodila oblečenie a ukázala sa NAHÁ: Aha, na tie odvážne fotky!

Byť dieťaťom známej celebrity je dvojsečná zbraň. Máte síce všade otvorené dvere, ale zároveň musíte presvedčiť, že nie ste len tieňom ...

Byť dieťaťom známej celebrity je dvojsečná zbraň. Máte síce všade otvorené dvere, ale zároveň musíte presvedčiť, že nie ste len tieňom rodiča. Vo svete na to majú výraz „nepo baby“.

Fotogaléria

Jednou z „nepo“ je aj Lourdes Maria Ciccone Leon (26), ktorú má hudobná divoška Madonna so svojim bývalým osobným trénerom, Carlosom Leonom kubánskeho pôvodu. Ich zodpovedné tréningy sa naplno ukázali 14.10.1996, kedy sa tmavovlasé dievčatko narodilo.

To snáď nie je pravda! Madonna si nedala servítku pred ústa: Jej bývalých nové vyjadrenie zamrzí Zobraziť článok

Dnes je Lourdes americkou modelkou (od roku 2018), tanečnicou a speváčka. Popularitu mladá dáma zbiera po maminom vzore vo všetkých smeroch. Od tituliek známych magazínov (napríklad Vogue 09/2021) cez spoločenské akcie až po sociálne siete.

Zrejme dostala do fungovania šoubiznisu dobré rady, Ak sa nič nedeje, rozvír hladinu sama, alebo súhlas s niečím odvážnym. Tým druhým bodom bolo nedávne fotenie pre značku Dion Lee, kde sa mladá kráska nechala vyfotiť v odvážnom… vlastne ničom.   

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});