To snáď nie je pravda! Madonna si nedala servítku pred ústa: Jej bývalých nové vyjadrenie zamrzí

Kontroverzná americká speváčka Madonna potrebuje o sebe pravidelne dávať vedieť svetu o svojej existencii. Ani vo vyššom veku neváha ...

Kontroverzná americká speváčka Madonna potrebuje o sebe pravidelne dávať vedieť svetu o svojej existencii. Ani vo vyššom veku neváha stále šokovať.

Fotogaléria

Najnovšie na svojom YTB videokanály uverejnila takmer sedemminútové video, kde v skratke odpovedala na 50 rôznorodých otázok od zvedavých fanúšikov. Kráľovná popu sa nezaprela. Za svoje najväčšie potešenie označila … áno, hádate dobre… sex.

Čo však asi zamrzí jej bývalých manželov, herca a filmára Seana Penna (1985 – 1989) a britského režiséra Guya Ritchieho (2000 – 2008) je, že ľutuje obe manželstvá. A jedným dychom dodáva, že by sa už nikdy nevydala.

V ostatných rokoch hudobná diva absolvovala niekoľko estetických zákrokov na tvári aj tele. Na sociálne siete pridáva zábery len po grafickej úprave.

Mariah Carey
Mariah Carey vychádza z bazéna celkom suchá: Kuriózne VIDEO odhalilo, v akom stave sú jej krivky Zobraziť článok

Je známou perfekcionistkou, a svoj stále mladý výzor považuje za veľmi dôležitý. Tento image jej dotvára vždy oveľa mladšie okolie, respektíve muži, ktorí by sa vekovo skôr hodili za jej vnukov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});