Je stále v sexi forme! Talianska šelma z 90. rokov SABRINA SALERNO provokuje aj dávno po 50-ke: Prerobená tvár a bradavky v pozore

Speváčka diskotékových hitov ako Boys, Call me či Sexi Girl, ktoré často spievala v krátkych nohaviciach a obtiahnutých tričkách, má ...

Speváčka diskotékových hitov ako Boys, Call me či Sexi Girl, ktoré často spievala v krátkych nohaviciach a obtiahnutých tričkách, má recept na nestarnutie.

Fotogaléria

Vychovávala ju teta a neskôr starí rodičia. Od pätnástich rokov potom bývala s matkou. Spievala v kostolnom zbore a na škole založila s kamarátkami popovú skupinu. Vyskúšala si aj modeling, keď vyhrala regionálnu súťaž krásy v Ligúrii. V roku 1985 sa objavila v televíznej šou Premiatissima na Canale 5.

Na spev ale nezanevrela, v roku 1986 jej vyšiel debutový singel v angličtine Sexy Girl, ktorý sa stal rýchlo hitom. Koncom roka 1987 pridala debutový štúdiový album Sabrina, ktorý okrem spomínanej Sexy Girl obsahoval zásadnú skladbu Boys (Summertime Love), ktorá dostala aj roztopašný letný klip (v niektorých krajinách dokonca zakázaný kvôli neposlušnej bradavke, ktorá vykukla spod plaviek). 

Popová pieseň Boys bola pre Sabrinu prelomová minimálne v európskom hudobnom priestore, stala sa jednotkou vo Francúzsku a Švajčiarsku a umiestnila sa v Top5 vo viac ako desiatich ďalších krajinách. Potom nahrala ešte päť štúdiových platní a spolu predala vyše 20 miliónov platní.

Sexica Samantha Fox je pod čepcom: Po tragickej strate partnerky povedala áno tejto žene Zobraziť článok

Viac ale zaujala svojím temperamentom, pekne tvarovanou 175 cm vysokou postavou a vyzývavým oblečením. Nebolo chlapčenskej izby, v ktorej by nevisel jej plagát.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});