Zo ŠPINAVEJ chatrče na titulky prestížnych magazínov: Aj čistá voda a dve jedlá denne boli pre Maleeshu luxusom, no prišla RADIKÁLNA zmena!

Možno ste videli romantickú drámu Milionár z chatrče (2008), kde sa obyčajný indický chlapec vďaka vedomostnej súťaži stane boháčom. ...
  • Zdroj: Instagram/ @maleeshakharwa

Možno ste videli romantickú drámu Milionár z chatrče (2008), kde sa obyčajný indický chlapec vďaka vedomostnej súťaži stane boháčom. Niečo podobné sa stalo aj v skutočnosti.

Zmena zo dňa na deň

Potom prišiel rok 2020 a pandémia koronavírusu, ktorá svet otočila naruby. Ale život naruby sa vďaka americkému hercovi a tanečníkovi Robertovi Hoffmanovi otočil aj malej Maleeshy, ktorá s rodinou prejavila záujem hrať v komparze do jeho filmu.

Jennifer Lopez a Tom Cruise nie sú jediné Á-čkové celebrity, ktoré si svoj úspech
Z NULY na hollywoodsky vrchol: Znásilnenie, tyranský otec, život v prívese... tieto celebrity si počas detstva VYTRPELI svoje! Zobraziť článok

Sen o modelingu

Na fotogenickom dievčati ho zaujal životný príbeh, dobré výsledky v štátnej škole (kam chodí ako prvá z rodiny), aj snaha sa presadiť ako modelka (po vzore Priyanky Chopra) a tanečnica napriek úbohým životným podmienkam.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});