Luxusná značka spodnej bielizne sa po ŠKANDÁLOCH vracia na mólo! ALE bez anjelikov... Aha, kto nahradí modelky s vysekanými telami

Po tvrdej kritike, rozsiahlych škandáloch a štvorročnej prestávke sa najznámejšia svetová značka spodnej bielizne pravdepodobne vráti ...

Po tvrdej kritike, rozsiahlych škandáloch a štvorročnej prestávke sa najznámejšia svetová značka spodnej bielizne pravdepodobne vráti na mólo. Comeback šou „Victoria´s Secret“ však vynechá svojich ikonických anjelov!

Fotogaléria

Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Bella a Gigi Hadid... Zoznam modeliek, ktoré sa stali superhviezdami najmä vďaka prehliadkam Victoria´s Secret je dlhý. Ale rovnako známa ako topmodelky je aj ostrá kritika módnej značky. 

Po štvorročnej prestávke si však jej tvorcovia trúfajú na nový začiatok a koncom tohto roka sa chcú vrátiť na mólo s novou verziou módnej prehliadky, uviedol finančný riaditeľ Tim Johnson.

Stella Maxwell
Úžasné krivky Stelly Maxwell: Čo jedáva a ako cvičí jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti? Zobraziť článok

Priyanka Chopra a koniec anjelov

Kým predtým si známe modelky so super telami vykračovali po móle vo vyzývavej bielizni, nová show by mala byť iná. Podľa magazínu People sa spoločnosť zaviazala postaviť sa za ženy a zaobísť sa bez obvyklej sexualizácie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});