Z blata škótskej farmy na fotenia španielskej módy: Školáčka Alanna berie modeling ako zábavu, jej profi fotky stoja za to!

Iba desaťročné dievča z odľahlého škótskeho ostrova žije životným štýlom detskej modelky.  Pre jej vzhľad ju prirovnávajú ju k mladej ...

Iba desaťročné dievča z odľahlého škótskeho ostrova žije životným štýlom detskej modelky. Pre jej vzhľad ju prirovnávajú ju k mladej kópii britskej herečky Julie Christie.

Fotogaléria

Alanna Macneil žije na farme na ostrove Barra (súostrovie Vonkajšie Hebridy). Popri škole pravidelne cestuje na fotenia do Barcelony, kde pracuje ako modelka pre značky ako Zara, Mango či River Island. Jej príbeh zaujal aj web scotsman.com.

Fotogenická mladá slečna doma behá pri ohradách so zvieratami v gumákoch, a robí si koláčiky z blata, ale neskôr sa mení sa elegantnú profi modelku. Jej mama Joan, ktorá sa v detstve tiež venovala modelingu, poslala dcérine fotografie talentovej agentúre Kids London počas covidových lockdownov.

David Hasselhoff
David Hasselhoff je pyšným otcom dvoch krásnych dcér: Staršia má dokonalú postavu, nebesky MODRÉ OČI a VAU, tie plné pery! Zobraziť článok

Alanna mala premiérové fotenie hneď v deň podpisu zmluvy s agentúrou. Jej prvou prácou bola luxusná americká detská značka Maisonette, po ktorej čoskoro nasledovala ďalšia práca. V agentúre ju prirovnali k slávnej kráske Julie Christie, ktorá napr. hrala v trileri zo 70. rokov „Nepozeraj sa“ (Don't Look Now)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});