Po rokoch VYŠLO najavo, kto bol Dianinou bútľavou vŕbou: Nikdy by ste nepovedali, že práve TENTO mladý muž s modrou krvou poznal všetky jej tajomstvá!

Podľa správnosti by mal byť zákonitý partner tým človekom, ktorý o tom druhom vie úplne všetko. V prípade britskej princeznej Diany (†36) ...

Podľa správnosti by mal byť zákonitý partner tým človekom, ktorý o tom druhom vie úplne všetko. V prípade britskej princeznej Diany (†36) to nebol princ Charles ani náhodou.

Fotogaléria

Sama a bez priateľov?

Mala charitatívne cítenie, prirodzenú charizmu, bola skromná a mala priateľského ducha, čo ľudia na nej milovali. Len vlastný manžel v tomto smere absentoval, hoci sa im narodili princovia William (*1982) a Harry (*1984). Ich manželstvo oficiálne skončilo v roku 1996, no vzťah už predtým poznačili nevery.

Je známe, že Diana po vydaji veľa trpela. Prakticky nemala jediného dôverníka, cítila sa sama a ostala bez priateľov, pretože nevedela komu môže skutočne dôverovať, a kto by všetky jej tajomstvá neprezradil novinárom.

Princezná Diana so svojimi synmi.
Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC! Zobraziť článok

Časom skončil jej milostný život v troskách, bojovala s rôznymi ochoreniami, ťažko zvládala záujem verejnosti a nával popularity. Nakoniec sa našiel vhodný človek, ktorému sa mohla doslova vyžalovať. Nevybrala si však ženu, ale mladého muža.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});