Je stále v sexi forme! Talianska šelma z 90. rokov SABRINA SALERNO provokuje aj dávno po 50-ke: Prerobená tvár a bradavky v pozore

Speváčka diskotékových hitov ako Boys, Call me či Sexi Girl, ktoré často spievala v krátkych nohaviciach a obtiahnutých tričkách, má ...

Speváčka diskotékových hitov ako Boys, Call me či Sexi Girl, ktoré často spievala v krátkych nohaviciach a obtiahnutých tričkách, má recept na nestarnutie.

Fotogaléria

V roku 2010 vydala s anglickou speváčkou Samantha Fox cover verziu hitu Call Me od Blondie. O päť rokov neskôr skúsila zaujať francúzskym coverom piesne Ouragan od Stephanie. Svoj ostatný singel Voices vypustila do sveta v roku 2018.

Britney Spears
Krutá daň za slávu: Britney Spears sa ocitla vo veľkých problémoch, týmto všetkým si prešla Zobraziť článok

Sympatická brunetka z Janova má už 55 rokov, ale vzhľadom by sa pokojne stratila aj v skupine vysokoškoláčok. Jedným z dôkazom je oficiálny instagramový účet s 1,3 miliónom followerov, kde sporadicky uverejňuje fotky pre fanúšikov, ktorí na ňu nechcú zabudnúť.

Stále im občas rozbúcha srdce presvitajúcim horným dielom oblečenia. Pár decentných estetických zákrokov jej našťastie neuškodilo.  

Viac fotiek nájdete v galérii.

Sabrina Debora Salerno (*15.3.1968) je od roku 2006 vydatá za o päť rokov staršieho podnikateľa Enrica Montiho s ktorým má syna Luca Maria Montiho (*2004). Obaja sa prvýkrát stretli pred tridsiatimi rokmi počas nakrúcania Sabrininho albumu a časom si uvedomili, že patria k sebe.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});