Bohyňa štýlu Jennifer Lopez v MEGA SEXI bielom kúsku: Ak chcete byť kráľovnou leta, TIETO šaty musíte mať vo svojom šatníku!

Na poriadnu akciu sa treba náležite obliecť. A verte tomu, že táto stála za to. Bola plná celebrít a krásnych módnych kúskov. A len tak ...

Na poriadnu akciu sa treba náležite obliecť. A verte tomu, že táto stála za to. Bola plná celebrít a krásnych módnych kúskov. A len tak mimochodom, bola tam aj Jennifer Lopez.

Fotogaléria

Oslava Dňa nezávislosti je každoročne 4.7. v Spojených štátoch veľkou udalosťou, kedy sa konajú menšie či väčšie párty a po krajine búchajú búrlivé ohňostroje.

V tento deň sa s obľubou organizujú večierky aj rôzne celebrity, vrátane amerického podnikateľa a filantropa Michaela G. Rubina, ktorý na tej svoj pozval množstvo známych tvárí šoubiznisu.

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez ukázala, ako sa nosia NAJTRENDOVEJŠIE nohavice sezóny: Tento outfit ľahko odkopírujete aj VY! Zobraziť článok

Nechýbala ani Jennifer Lopez s Benom Affleckom. Speváčka v tomto vzdušnom letnom kúsku vyzerala ako bohyňa. Biele šaty po členky s topom so zaväzovaním vpredu (perfektne vynikli jej vypracované brušné svaly) doplnila bielou kabelkou so zlatými detailmi, zlatým náramkom a zlatými náušnicami. Treba však dodať, že v stylingu nezaostávali ani ostatné dámy.

JLo to veľmi pristalo v bielej aj pri iných príležitostiach. FOTO v galérii!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});