Poddajte sa chuti varenej kukurice: Poznáte malý TRIK, ako ju mať dokonalú? A ako dlho treba túto dobrotu variť, aby bola mäkká, šťavnatá?

Žltá, chutná, sýta, zdravá a ľahko sa dá pripraviť do konzumovateľného stavu. Jej ďalšou veľkou výhodou je, že aj deti ju milujú. Niet ...

Žltá, chutná, sýta, zdravá a ľahko sa dá pripraviť do konzumovateľného stavu. Jej ďalšou veľkou výhodou je, že aj deti ju milujú. Niet čo váhať.

Fotogaléria

Varená kukurica si vydobyla popri zmrzline, langošoch a hot-dogoch (po našom nepochopiteľne vopcháčikoch) svoje miesto na letných plážach. Šťavnatá a jemne posolená či s maslom dokáže rýchlo zahnať hlad po jašení sa vo vode. Výhodou niektorej pláže/kúpaliska je, že tu si ju viete bezpracne kúpiť hotovú.

Nebojte sa jej ale ani doma, rodina vás bude za ňu milovať. Stačí si len vybrať čerstvé a nepoškodené klasy vo svojich potravinách a uvariť. Ako? Hneď prezradíme. Vhodné kukuričné klásky spoznáte podľa stavu listov a svetložltých „fúzov“. Suché a zvädnuté neberte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});