Toto sú najvyhľadávanejšie DŽÍNSY na svete: Uistite sa, že ich máte v šatníku, ide o MEGA TREND doby!

Časy, kedy boli mom jeans označované za krátkodobý módny trend, sú dávno preč. Vďaka svojmu lichotivému zúženému strihu s vysokým pásom ...
  • Zdroj: Northfoto

Časy, kedy boli mom jeans označované za krátkodobý módny trend, sú dávno preč. Vďaka svojmu lichotivému zúženému strihu s vysokým pásom a rovnými nohavicami sa stali základom všetkých štýlových šatníkov.

V skutočnosti sú mom jeans také obľúbené, že sa stali najvyhľadávanejším kúskom na celom svete. 13 z 18 krajín, v ktorých boli analyzované údaje Google odhalilo, že ide o najobľúbenejší štýl džínsov, vrátane Británie, USA, Španielska, Talianska, Nemecka a Kanady.

Asymetrie v podaní Michaela Korsa.
Nový módny TREND svetové modelky celkom pobláznil: Takto výrazne zasiahne do LETNÝCH outfitov všetkých štýlových dievčat! Zobraziť článok

Ich hlavným poznávacím znamením je, že sedia vysoko v páse, vďaka čomu tvoria krásnu ženskú siluetu. Okrem toho disponujú strihom, ktorý lichotí bokom aj nohám. 

Pretože priťahujú pozornosť na pás, odporúča sa zastrčiť si do nich top. Alebo, ak máte krásne vypracované bruško, siahnite po slušivom crop tope.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});