Stallone lietal v BRUTÁLNYCH škandáloch: Účinkovanie v porne, sex so 16-ročnou, aj rivalita medzi hereckými kolegami. Čo všetko má ešte na rováši?

Obľúbený akčný herec nedávno oslávil už 77. narodeniny. Za ten čas stihol legendárny Rambo či Rocky vyviesť pekných pár škandálov.

Obľúbený akčný herec nedávno oslávil už 77. narodeniny. Za ten čas stihol legendárny Rambo či Rocky vyviesť pekných pár škandálov.

Fotogaléria

Popri všetkých dieloch Ramba, Rockyho či Expendables sú jeho najlepšie filmy Cliffhanger, Demolátor, Špecialista, Sudca Dredd, Kriminál, Tango a Cash alebo Zastavte Cartera. Nepohrdol ani komediálnymi snímkami ako Stoj, lebo mamička vystrelí! či Zookeeper. Predtým sa ale udialo pár vecí.

Kevin Sorbo
Ako SVALNATÉHO sexi Herkulesa by Kevina Sorba doma privítala každá: 64-ročný miláčik žien už má zopár vrások. Spoznali by ste ho? Zobraziť článok

Kliešťový pôrod 

Stallone sa narodil v štvrti Hell's Kitchen na newyorskom Manhattane. Po rodičoch mu v žilách koluje taliansko–americko– francúzsko– židovská krv. Počas jeho pôrodu nastali komplikácie a pôrodník musel použiť kliešte, aby ho vytiahol.

Pritom mu náhodne preťal nerv, čo spôsobilo ochrnutie ľavej dolnej časti jeho tváre (vrátane častí pery, jazyka a brady). To mu dodalo jeho typický pohľad a nezrozumiteľnú reč, za čo bol ako dieťa šikanovaný Neskôr horko ťažko doštudoval strednú školu (z viacerých ho za správanie vyhodili).

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});