Ako SVALNATÉHO sexi Herkulesa by Kevina Sorba doma privítala každá: 64-ročný miláčik žien už má zopár vrások. Spoznali by ste ho?

Bola to síce len úloha pre amerického herca Kevina Sorba, ale sedela mu ako uliata. Ženy by mu v boji proti zlu najradšej osobne držali ...

Bola to síce len úloha pre amerického herca Kevina Sorba, ale sedela mu ako uliata. Ženy by mu v boji proti zlu najradšej osobne držali všetky jeho svaly.

Fotogaléria

V mladosti absolvoval Minnesotskú štátnu univerzitu Moorhead, kde sa zameral na marketing a reklamu.  Aby pomohol zaplatiť školné, začal pracovať ako model. V polovici 80. rokov cestoval po Európe a Austrálii, aby nakrúcal reklamy, o niečo neskôr ich už mal na konte asi 150.

Slávnemu Herkulesovi v jeho podaní predchádzalo pár seriálov a filmov (To je vražda, napísala, Stav: kritický, Archa neviniatok). V roku 1994 získal úlohu svalnatého antického hrdinu a poloboha v televíznom filme Herkules a Amazonky.

Engin Akyürek
Fešák Engin zo seriálu Veľvyslancova dcéra svoju životnú lásku ešte NENAŠIEL: Tieto slávne KOLEGYNE už ale stihol poslať k vode Zobraziť článok

Po ňom nasledovalo ešte niekoľko ďalších úspešných pokračovaní. Seriál mal celosvetový úspech a Kevin sa stal populárnym a známym hercom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});