Tak toto PREHNALA! Gwyneth Paltrow si pustila ústa na špacír: Prezradila, kto podal výborný výkon v posteli. Užila si viac s Pittom alebo Affleckom?

Americká oscarová herečka Gwyneth Paltrow (50) sa v živote na nedostatok pozornosti slávnych mužov nemôže sťažovať. Bývalých jej závidela ...

Americká oscarová herečka Gwyneth Paltrow (50) sa v živote na nedostatok pozornosti slávnych mužov nemôže sťažovať. Bývalých jej závidela nejedna kolegyňa, a o fanúšičkách ani nehovoriac.

Fotogaléria

V rokoch 1993 – 1995 tvorila pár so spevákom a modelom Donovanom Leitchom ml., krátky nepotvrdený vzťah mala mať s hercom Robertom S. Leonardom. Potom sa v jej živote objavili lámači ženských sŕdc – až snúbenec Brad Pitt (1994-1997) a po ňom Ben Affleck (1997 – 2000). Tu ale zoznam „áčkových“ chlapov nekončí.

Gwyneth Paltrow
Výrazné črty, aj oči: Okolo dcéry Gwyneth Paltrow vypukol OŠIAĽ! Apple tvrdí, že zdedila talent po rodičoch, no je to naozaj tak? Zobraziť článok

V rokoch 2003 – 2016 bola vydatá za speváka Chrisa Martina z kapely Coldplay, ktorému porodila dve deti. Dva roky od rozvodu povedal svoje druhé „áno“ scenáristovi Bradovi Falchukovi.   

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});