STOP boľavým pľuzgierom! Takto prežijete leto bez odrenín a bolesti aj v nových topánkach. Prvý a posledný bod je na NEZAPLATENIE, budete nadšené

Bez ohľadu na to, aké krásne a trendy topánky môžu byť, ak nesedia, ich nosenie sa premieňa na peklo. Našťastie, existujú triky, vďaka ...
  • Zdroj: Getty/grinvalds

Bez ohľadu na to, aké krásne a trendy topánky môžu byť, ak nesedia, ich nosenie sa premieňa na peklo. Našťastie, existujú triky, vďaka ktorým nemajú pľuzgiere na nohách žiadnu šancu!

2. Transparentná fixačná náplasť

Tento trik je všestranný pre všetky topánky, ktoré zvierajú alebo drhnú, kým sa nevytvorí pľuzgier. Postačí vám priehľadná fixačná náplasť – dostanete ju v drogérii alebo lekárni – ktorú si nastriháte na mieru a prilepíte na ohrozenú kožu.

Päta dostáva v balerínkach poriadne zabrať.
Máte širšie chodidlá a trendové balerínky vám nesedia? Vymeňte ich za tento ULTRA ŠTÝLOVÝ model! Zobraziť článok

Nevidieť ju a pevne priľne k pokožke. Pôsobí takpovediac ako druhá vrstva kože, vďaka čomu účinne ochráni citlivú pokožku na chodidle pred trením.

3. Nebezpečné remienky

Žabky a kožené sandále s remienkami sú síce trendy, no citlivá pokožka medzi prstami na nohách nepripúšťa žiadne trenie a už po niekoľkých krokoch sa môže zapáliť. Ak poznáte tento problém, určite by ste mali vyskúšať ďalší hack: náplasť, ktorú oblepíte okolo remienka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});