Na legendárnu FRANCÚZSKU herečku Isabelle Adjani je aj čas krátky: Vyzerá o 15 rokov mladšie, a to sa blíži k 70-ke! FOTO ako dôkaz

Skvelé gény alebo podarená plastická chirurgia? Nech je odpoveď akákoľvek, táto francúzska herečka s alžírskymi a nemeckými koreňmi vyzerá ...

Skvelé gény alebo podarená plastická chirurgia? Nech je odpoveď akákoľvek, táto francúzska herečka s alžírskymi a nemeckými koreňmi vyzerá na svoj vek fantasticky.

Fotogaléria

S herectvom sa zoznámila ako 12-ročné dievčatko, stala sa členkou divadelného súboru a o dva roky neskôr už hrala vo svojom prvom filme Le Petit Bougnat (1970). Na divadelných doskách sa jej darilo, ale opustila ich v prospech filmu. Bol to dobrý krok.

Za drámu Príbeh Adely H. (L'Histoire d'Adèle H, 1975) a skvelý herecký výkon sa dostavil medzinárodný úspech, a ako dvadsaťročná bola nominovaná na Oscara.

Meno Isabelle Adjani sa rýchlo dostalo do povedomia a svoj talent ukázala vo viacerých úspešných dielach, ako napríklad v komédii Facka, v thrillery Nájomník, v dráme Nosferatu: Fantóm noci, v mysterióznej dráme Posadnutosť či dráme Vražedné leto.

Kate Hudson
Kate Hudson ukázala svoju tvár BEZ MEJKAPU, teraz čelí nevídanej kritike: Si umelá, vyčítajú jej fanúšikovia Zobraziť článok

V každom žánri vytvorila niečo trvácne. Svoje úlohy si vždy starostlivo vyberala a neprijala nič proti svojmu presvedčeniu, bez ohľadu na to, koľko peňazí jej za úlohu ponúkali.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});