Vďaka takto pripravenej káve budete ŠTÍHLEJŠIA: Čím sa obsah šálky líši oproti bežnej klasike? TIETO ingrediencie sú zásadné!

Svoju obľúbenú kofeínovú bombu si viete malým trikom vylepšiť takmer k dokonalosti. Poradí si s tukovými vankúšikmi lepšie ako beh pred ...

Svoju obľúbenú kofeínovú bombu si viete malým trikom vylepšiť takmer k dokonalosti. Poradí si s tukovými vankúšikmi lepšie ako beh pred vynervovanou čivavou.

Fotogaléria

Čo poviete na chudnutie 2 v 1?

Svoju prvú a hlavne čerstvo uvarenú kávu vylepšite trochou akáciového medu (náhrada za cukor), trochou mletej škorice, nesladeným kakaovým práškom a pár kvapkami kokosového oleja. Dobre spolu premiešajte, nech sa všetko spojí a rozpustí. Nápoj by ste mali piť pravidelne každé ráno. 

The moment you pour apple cider vinegar in a glass container against a wooden background.
Kilá sa z vás len tak ZOSYPÚ, no jablčný ocot si poradí aj s AKNÉ: Spoznajte jeho zázračné účinky, budete prekvapené, čo všetko ešte dokáže! Zobraziť článok

Pohybom, ľahkou stravou a oddychom ubúdanie telesnej hmotnosti len posilníte. Ale tá káva môže byť fajn ranný začiatok. Zožeňte si potrebné ingrediencie a už v dohľadnej dobe budete kávičkovať a chudnúť zároveň.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});