Pozor na NAJVÄČŠIE chyby pri nanášaní opaľovacieho krému: Ak zanedbávate TOTO, riskujete zdravie, o expresnom starnutí pokožky nehovoriac!

Natierať sa opaľovacím krémom každý deň je nesmierne dôležité. No robíte to správne? Vďaka týmto jednoduchým pravidlám budete.

Natierať sa opaľovacím krémom každý deň je nesmierne dôležité. No robíte to správne? Vďaka týmto jednoduchým pravidlám budete.

Fotogaléria

Dážď alebo slnko, na ochranu pokožky pred UV-A a UV-B lúčmi je profesionálna ochrana nenahraditeľná. Pomáha znižovať riziko rakoviny kože a redukovať známky starnutia pokožky, no používate váš opaľovací krém správne? 

Zbaľte si KUFOR na dovolenku ako profesionálka: Zabránite pokrčeniu, a v bode 4. sa ukrýva GENIÁLNY trik na bezpečné skladovanie kozmetiky! Zobraziť článok

Potrebujete štvrť čajovej lyžičky (alebo 1,25 ml) opaľovacieho krému na tvár a rovnaké množstvo na krk. Môžete sa však riadiť aj 13-bodovou technikou, aby ste zabezpečili, že pokožka bude rovnomerne pokrytá a určite nevynecháte žiadne miesta.

Aby ste dosiahli ochranný efekt sľúbený na obale, nemusíte nanášať neprimerane hrubú či tenkú vrstvu. Inými slovami, keď použijete vyšší SPF, neznamená to, že by ste mali znížiť množstvo. Vždy sa držte rovnakej techniky nanášania.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});