Ukážte, že máte vkus: Nádherné POLICOVÉ DEKORÁCIE váš domov celkom premenia! Poradíme, ako ich vytvoriť

Ako ozdobiť poličku tak, aby bola nielen praktická, ale aby mala aj charakter? Tu sú základné pravidlá a tipy, ako začať!

Ako ozdobiť poličku tak, aby bola nielen praktická, ale aby mala aj charakter? Tu sú základné pravidlá a tipy, ako začať!

Fotogaléria

Poličky zvyčajne v bytoch stoja (alebo visia) kvôli potrebe úložného priestoru na knihy, riad, hračky a čokoľvek iné, čo si priebehu života nahromadíte. Ak už máte po krk nevzhľadného a chaotického usporiadania, mali by ste vedieť, že na vytvorenie krásneho celkového obrazu potrebujete poznať len niekoľko malých trikov!

5 tipov, ako vyčarovať neodolateľne ÚTULNÝ domov: Farby, triedenie, svetielka... aj takéto drobnosti vám ZMENIA život! Zobraziť článok

1. Usporiadajte knihy správne

Zoskupte niekoľko kníh a položte ich kolmo na policu. Vedľa nej položíte knihy do stohu, najväčší dole a najmenší hore. Celý priestor uvoľníte dekoráciami. Vyskúšajte, čo na vás pôsobí harmonicky.

2. Harmonické sfarbenie

Dbajte na to, aby farba dekorácií ladila s nábytkom. To nemusí znamenať všetko v jednej farbe. Farebné škvrny sú tiež pekným pútačom. Aby veci nepôsobili chaoticky, kombinujte maximálne tri rôzne farby.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});