POSLEDNÉ SLOVÁ pred smrťou vyslovil Patrick Swayze v ukrutných bolestiach: Vedela som, že prišiel jeho čas, tvrdí jeho manželka. Toto vás rozplače!

Obľúbená hviezda 80. rokov a nezabudnuteľný herec z filmov ako Hriešny tanec, Duch alebo Bod zlomu v roku 2009 zarmútil šoubiznis svojou ...

Obľúbená hviezda 80. rokov a nezabudnuteľný herec z filmov ako Hriešny tanec, Duch alebo Bod zlomu v roku 2009 zarmútil šoubiznis svojou predčasnou smrťou.

Fotogaléria

Patrick Swayze. Herec, tanečník, spevák aj skladateľ (je spoluautorom populárnej piesne She's Like the Wind). Väčšinou hral výrazné hlavné romantické, drsné a komediálne postavy. Vďaka svojmu sympatickému vzhľadu ho časopis People v roku 1991 za „najsexi muža na svete“. Za svoj herecký prínos bol v roku 1997 ocenený hviezdou na Hollywoodskom chodníku slávy.

V roku 1975 sa oženil s tanečnicou Lisou Niemi. Vtedy šťastná a usmiata nevesta určite netušila, čo všetko znamená manželský sľub: „V zdraví, aj v chorobe, až kým nás smrť nerozdelí“.

Koncom decembra 2007 (po nakrúcaní pilotnej epizódy k filmu The Beast) začal Swayze trpieť pálením v žalúdku z dôvodu upchatia žlčových ciest. O tri týždne neskôr mu bola diagnostikovaná rakovina pankreasu štvrtého stupňa.

Je neuveriteľné, ako tento VITAMÍN pomáha v boji proti rakovine: Ak máte nad 50 rokov, každý deň by ste mali KONZUMOVAŤ... Zobraziť článok

Odišiel do lekárskeho centra Stanfordskej univerzity na chemoterapiu a liečbu experimentálnym liekom, o ktorom lekári predpokladali, že preruší prívod krvi do nádoru. Pre dvojicu nastali ťažké časy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});