Dojímavé gesto PATRICKA SWAYZEHO: So slzami v očiach prosil o ODPUSTENIE, prezradila Jennifer Grey. Prečo sa musel ospravedlniť, a prečo ho v HRIEŠNOM TANCI nechcela?

Nakoľko ste hudobno-romantický Hriešny tanec videli (povinne) minimálne jedenkrát, tak hneď budete vedieť, o čom je reč.

Nakoľko ste hudobno-romantický Hriešny tanec videli (povinne) minimálne jedenkrát, tak hneď budete vedieť, o čom je reč.

Fotogaléria

Udalosti zo zákulisia nakrúcania známych filmov sú vždy vďačnou témou. Inak tomu nebude ani pri filmovej dvojici Jennifer Grey a Patrick Swayze, a ich druhom spoločnom filme Hriešny tanec (Dirty Dancing, 1987). Tým prvým bola akčná dráma Červená smršť (Red Dawn, 1984).

Už počas nej išiel Jennifer poriadne na nervy tým, že si zo všetkých počas nakrúcania robil drsné žarty. Ako herečka spomína: „Patrick si zo mňa aj zo všetkých ostatných robil žarty. Robil to takým skutočným macho štýlom, že som to už nevydržala. Cítila som, že už stačilo“. Doslova sa tešila na koniec nakrúcania.

Terence Hill a Bud Spencer
Z modrých očí TERENCA HILLA dostávali ženy mdloby: Legendárny herec, ktorý tragicky prišiel o syna, len nedávno oslávil 84. narodeniny Zobraziť článok

O pár rokov neskôr ale absolvovala kasting do pripravovaného Hriešneho tanca, kde padlo Swayzeho meno. V jeho prospech hral fakt, že bol skvelým tanečníkom (Patrickova matka Patsy bola profi tanečnica a choreografka, a učila ho tancovať). Jennifer už nechcela zažiť rovnaké filmovacie príkoria ako pri Red Dawn, a bola proti jeho obsadeniu.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});