Poznáme NAJSEXI žijúceho muža za rok 2022: Kočky, aj vám sa z tohto fešáka zatočila hlava, či on nie je vaším favoritom?

Magazín People už každoročne zverejňuje rebríček mužov, z ktorých sa ženám na prvý pohľad podlamujú kolená.

Magazín People už každoročne zverejňuje rebríček mužov, z ktorých sa ženám na prvý pohľad podlamujú kolená.

Fotogaléria

Aktuálne sa týmto titulom môže pochváliť americký herec a režisér Chris Evans (45). Podľa People hovorí, že sa pripravuje na hravé obťažovanie od svojich priateľov, no vie, že jeho mame sa to bude páčiť. "Je hrdá na všetko, čo robím, ale toto je niečo, čím sa môže naozaj pochváliť."

Bez ohľadu na to je jeho mama Lisa správou potešená. „Vôbec nie som prekvapená,“ uviedla pre People. "Naša rodina bude bez seba."

Jeho nedávnymi predchodcami v ankete boli hudobník John Legend (2019), herec Michael B. Jordan (2020) a herec Paul Rudd (2021).

Medzi najvýznamnejšie úlohy 183 cm vysokého fešáka Chrisa Evansa patrí Johnn Storm vo filmoch Fantastická štvorka a Fantastická štvorka a Silver Surfer a predovšetkým filmové séria Kapitán Amerika. Svaly a herecké umenie predviedol aj v snímkach Thor: Temný svet, Cap, Spider-Man: Návrat domov.

Podľa žien bol NAJSEXI filmovým Bondom: Nezabudnuteľný Sir Sean Connery začínal aj ako leštič rakiev, no miešal aj cement Zobraziť článok

Nevyhýba sa ani komédiám (ako napr. Čo ty si za číslo?, Kto verí na lásku) či divadlu.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});