Aj Česi majú svoju SADISTICKÚ Báthoryčku: Poddaných kruto týrala, no aj ona sama zomrela strašnou SMRŤOU! Neuveríte, aký rozsudok vyniesol súd

V krutých časoch stredoveku, keď boli poddaní vydaní na milosť a nemilosť svojich pánov sa diali veci, z ktorých by sa dnes nakrúcali ...
  • Zdroj: Instagram/ @servus_omni_malo

V krutých časoch stredoveku, keď boli poddaní vydaní na milosť a nemilosť svojich pánov sa diali veci, z ktorých by sa dnes nakrúcali mrazivé horory jedna radosť.

Krvavá pomsta šľachtičnej 

V mladosti mala pokukovať po miestnom mladom kováčovi, o čom sa dozvedela jej rodina, a tajne mu prikázala, aby sa oženil s inou. Podľa nich nebol „vhodnou partiou“ pre mladú šľachtičnú. Kateřina ho za „zradu“ mala zraziť koňom.

Krásna hyena z Osvienčimu: SADISTICKÁ dozorkyňa vyhladzovacieho tábora si užívala utrpenie ľudí a zvrátený sex Zobraziť článok

Rodina sa ju snažila dobre vydať, čo sa jej podarilo v podobe Jana Bechyňu z Lažan, ktorý pochádzal z významnejšieho rodu. Po tom, ako sa stal v roku 1529 kastelánom na Karlštejne, Kateřina spravovala jeho panstvo. A poriadne tvrdou rukou. Možno si tým kompenzovala nie veľmi šťastné a bezdetné manželstvo.

Sťahovanie z kože aj sypanie soli do rán

Poddaným nastali kruté časy, pretože ich trestala za akékoľvek prehrešky. Hlavne mladým slúžkam dávala veľmi tvrdé tresty, ktoré nie všetky prežili. Často nechávala poddaných sadisticky týrať, čo zahrňovalo aj sťahovanie z kože, huckanie do vzájomnej bitky či sypanie soli do otvorených rán.

Na panstve panoval strach, kto bude ďalším na rade. Rovnako surovo sa mala správať aj pri návšteve manžela na Karlštejne, kde mala slúžku prehodiť cez latrínu do hradnej priekopy. Jej krutosti neunikli ani zvieratá.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});