Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

MASTURBÁCIA bez ejakulácie, kvalitnejšie semená či príprava vagíny na prijateľnejšie prostredie: Tak kde sú jej slastné počiatky?

Bolo by naivné si myslieť, že túto erotickú zábavku vymyslel človek. Dávno pred ním si ňou krátili čas aj primáty oboch pohlaví. Evoluční ...
  • Zdroj: Getty/stock_colors

Bolo by naivné si myslieť, že túto erotickú zábavku vymyslel človek. Dávno pred ním si ňou krátili čas aj primáty oboch pohlaví. Evoluční biológovia teraz hľadajú jej slastné začiatky.

Tím odborníkov z Londýnskej univerzity pod vedením Dr. Matildy Brindle PhD. zozbieral obrovský objem dát o masturbácii primátov z takmer štyristo rôznych zdrojov. Z ich analýzy vyplýva, že sa bude jednať o pohľad asi 40 miliónov rokov späť do minulosti. Téme sa venoval aj web royalsocietypublishing.org

MASTURBAČNÉ tipy podľa hviezdnych znamení: Doprajte si vesmírny orgazmus s dildom, aj vibračnými nohavičkami! Zobraziť článok

Na vznik masturbácie majú vedci viac teórií:

  • Prvou je masturbácia bez ejakulácie, ktorou si samec pred párením zvyšuje vzrušenie a pri samotnom akte tak dokáže rýchlejšie ejakulovať do samice. Táto taktika by mohla byť užitočná pre nižšie hierarchicky postavených samcov, ktorí by tak stihli „všetko potrebné“ pred vyrušením alebo odohnatím silnejším jedincom.
  • Druhou je, že aj pomocou masturbácie sa vie samec zbaviť staršieho/horšieho semena, a mať k dispozícii len kvalitnejšie čerstvé, ktoré bude životaschopnejšie pre oplodnenie samice.   
  • Onániou sa znižuje riziko pohlavne prenosných infekcii po sexe tým, že sa tak prečistí močová trubica. Väčšinou k tomuto účelu stačí vymočiť sa.
Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});