Vždy dokonale upravenú hviezdu Baywatchu zachytili paparazzovia bez mejkapu: Jej najnovšie FOTO odhaľuje krutú realitu!

Mejkap je veľký čarodejník, ktorý v šikovných rukách dokáže aj zo škaredého káčatka vyčarovať krásnu labuť. Známe celebrity nevynímajúc. ...

Mejkap je veľký čarodejník, ktorý v šikovných rukách dokáže aj zo škaredého káčatka vyčarovať krásnu labuť. Známe celebrity nevynímajúc. Príklad Donny D'Errico jasne poukazuje na silu hoci aj jemného líčenia.

Fotogaléria

Donna D'Errico (55) patrila v časoch populárnej Pobrežnej hliadky k zaručeným lákadlám producentov, ktoré fungovali najmä na mužských divákov. V červených obtiahnutých plavkách záchranárky sa neohrozene vrhala do vĺn, aby pomohla všetkým v núdzi.

Šoubiznis je však krutý v tom, že vyžaduje, aby ste v každom veku mali dokonalú postavu a vyzerali čo najlepšie. Donna aj po päťdesiatke vyzerala byť stále šik. Veľa cvičí a k lepšiemu vzhľadu neváhala siahnuť ani k estetickým zákrokom.  

54-ročná hviezda Baywatchu ohromila neprajníkov: Tvár dvadsiatky, v perách kyselina hyalurónová, no TÁ POSTAVA... Zobraziť článok

Známa herečka si super postavu zachovala aj po pôrode. Syna Rhyana D´Errica (hudobný skladateľ, 30) si v mladosti adoptovala, s rockovým muzikantom Nikkim Sixxom (1996 - 2007) má vlastnú dcéru Frankie-Jean Mary Sixx (podnikateľka, 22).  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});