Kedysi OBÉZNEHO Jonaha Hilla by ste dnes len ťažko spoznali: Hercovi, ktorý hral aj s DiCapriom, by určite TLIESKAL aj kondičný tréner Maroš Molnár!

Tohto obľúbeného herca, scenáristu, komika si pamätáte z filmov ako Vlk z Wall Street, Susedská hliadka, 40 rokov panic či Noc v múzeu ...

Tohto obľúbeného herca, scenáristu, komika si pamätáte z filmov ako Vlk z Wall Street, Susedská hliadka, 40 rokov panic či Noc v múzeu 2. Ale vždy ako bacuľatého chlapíka... Až doteraz!

Fotogaléria

Choroba alebo zdravá životospráva 

Rozdiel je hneď vidieť. Jeden tábor fanúšikov si nový vzhľad nevie vynachváliť, druhý si myslí, že už schudol priveľmi, a obávajú sa nejakého ochorenia.

Mnoho ľudí verí, že dôvodom jeho schudnutia je len zmena životného štýlu a dostatok pohybu vrátane obľúbeného surfovania.

Popri úspešnej kariére nezabudol ani na vzťahy so ženami. Spájali ho s Jordan Klein (bývalou spolužiačkou zo strednej školy s ktorou sa mal dať dokopy dlho po štúdiu), speváčkou Ritou Orou, hudobníčkou Alanou Haim, fotografkou Giannou Santos (snúbenica), alebo surferkou Sarah Brady.

Celebritné krásky so zlomeným srdcom, ktoré sa naučili opäť milovať: Dnes sa už šťastne usmievajú! Zobraziť článok

Aktuálne má Jonah 39 rokov, a ešte stále je slobodný. Podľa people.com čaká s modelkou a podnikateľkou Oliviou Millar (dcéra modelky Esmé Marshall) prvé dieťa. Nadobudnutá kondička sa mladému oteckovi zíde na kočíkovanie.

Pozrite si jeho ďalšie fotky aj v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});