Kedysi OBÉZNEHO Jonaha Hilla by ste dnes len ťažko spoznali: Hercovi, ktorý hral aj s DiCapriom, by určite TLIESKAL aj kondičný tréner Maroš Molnár!

Tohto obľúbeného herca, scenáristu, komika si pamätáte z filmov ako Vlk z Wall Street, Susedská hliadka, 40 rokov panic či Noc v múzeu ...

Tohto obľúbeného herca, scenáristu, komika si pamätáte z filmov ako Vlk z Wall Street, Susedská hliadka, 40 rokov panic či Noc v múzeu 2. Ale vždy ako bacuľatého chlapíka... Až doteraz!

Fotogaléria

Jonah Hill (vl. menom Jonah Hill Feldstein, * 20.12. 1983 ) začínal v herectvom v roku 2004 úlohou v komédii Mám rád Huckabees, ešte počas štúdií na štátnej The New School a University of Colorado Boulder. Po dobrom začiatku sa postupne objavil v mnohých hollywoodskych megaprodukciách.

Matthew Perry, seriál Priatelia
Matthew Perry si ako tínedžer myslel, že je impotentný, zmena až po prvom sexe: Spal som takmer s každou ženou v južnej Kalifornii Zobraziť článok

Za zmienku stoja napríklad Moneyball, 21 Jump Street - The Bald Squad a samozrejme Vlk z Wall Street. Svoj hlas prepožičal skvelým rozprávkam ako Horton, Ako vycvičiť draka, Megamozog, Buchty a klobásy či LEGO Batman film. Niekoľkokrát bol nominovaný na rôzne prestížne filmové ceny vrátane Oscara za najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe.

Jessica Simpson
Dramatická zmena: Faldíky Jessicy Simpson sú PREČ, pozrite sa, ako úžasne SCHUDLA, veď je ako laň! Zobraziť článok

V každej filmovej úlohe ste sa na Jonasa pozerali na bacuľatého usmiateho chlapíka. To však bola minulosť, prítomnosť vyzerá úplne inak. Dlhoročná nadváha je preč. Podľa zdrojov mal celkovo schudnúť 40 libier, čo je v prepočte cca 18 kilogramov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});