Nádherné fotky, ktoré dýchajú životom: Zachytávam momenty, ktoré sa už nikdy nevrátia, hovorí fotografka Lucia Tóthová

Je mamou, manželkou, ale aj rodinnou a párovou fotografkou. S fotoaparátom sa osobne zoznámila po narodení syna. Dôvod bol jasný, chcela ...

Je mamou, manželkou, ale aj rodinnou a párovou fotografkou. S fotoaparátom sa osobne zoznámila po narodení syna. Dôvod bol jasný, chcela zachytiť tie okamihy, ktoré si chceme pamätať celý život. 

Fotogaléria

Fotila doma, fotila všade. Fotila rodinu, známych a vtedy si uvedomila vášeň, ktorú pre fotografiu v sebe má. To bol aj dôvod, pre ktorý sa rozhodla skúsiť fotiť rodiny. Prvé skúsenosti ju naplnili pocitom, že vďaka fotografovaniu vie odovzdať ľuďom niečo hodnotné. A nie je to len tak vzácny spoločný čas. 

Lucia absolvovala kurz fotografie s českou fotografkou, ktorej práca a meno je známe aj v zahraničí. Prehĺbila si vedomosti a mohla fotiť kvalitnejšie. Postupom času prichádza na to, čo je pre ňu dôležité a ako chce, aby výsledná fotografia pôsobila. 

Komunikácia na úrovni

Dôraz kladie na každú časť procesu. "Je pre mňa podstatné, aby klient prišiel a vedel čo ho čaká (až na malé prekvapenia). Spolu komunikujeme o dôležitosti farieb a materiálov pri výbere oblečenia na fotenie. Taktiež dbám na taký detail ako je tlač fotografií. Tlačené fotografie sú pre mňa čerešničkou na torte," hovorí sympatická Lucia.

Podľa nej má všetko okolo fotenia svoj význam a svoje miesto v procese, ktorý má. Na fotení samotnom najviac pracuje na tom, aby zachytila klientov v plnej autenticite, prirodzenosti a zároveň kráse. "Je pre mňa dôležité aby ste na fotografii doslova cítili puto, ktoré medzi sebou máte a jeho vzácnosť. V skratke som tu pre tých, ktorí tiež chcú zachytiť momenty, ktoré sa už nikdy nevrátia." 

Pozrite si GALÉRIU>>>

Rodinné fotografie – zážitok pre celú rodinu!

Fotenie sa snaží robiť s maximálnym nasadením a pokiaľ možno šiť ho na mieru klientom. "Pri rodinnom fotení to znamená, že tvoríme spoločný program. Prihliadam na povahu a preferencie rodiny. Pri párovom sa nacitujem na dynamiku páru." 

Fotenie novorodencov

To je oblasť, ktorú si po absolvovaní certifikovaného kurzu ide tvoriť svojou cestou. Znamená to, že bude fotiť klientov v domácom prostredí v prirodzenom svetle. "Moja predstava je vniesť do fotenia osobné čaro rodiny, jednoduchosť a modernosť vo fotografií. Všetko tak aby bolo naozaj na čo spomínať," prízvukuje fotografka.

V hlave má stále kopec nápadov a osobných projektov. Svoju prácu robí s nadšením, a to si praje zachovať. Takže aj vďaka tomu nie je jej cieľom kvantitatívne fotenie, ale naopak kvalitné fotenie. Klient má u nej svoj čas a priestor, čiže službu na úrovni. 

Hrajte so Ženským Časom a získajte profesionálne rodinné alebo párové fotenie.

CHCEM SÚŤAŽIŤ >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});