Spomalený metabolizmus aj spaľovanie tukov NAKOPNETE týmito osvedčenými nápojmi: Obzvlášť po 50-ke treba po nich siahnuť!

S pribúdajúcimi rokmi sa mení aj fungovanie nášho tela. A nie práve k lepšiemu. Po päťdesiatke sa napríklad spomaľuje ľudský metabolizmus, ...

S pribúdajúcimi rokmi sa mení aj fungovanie nášho tela. A nie práve k lepšiemu. Po päťdesiatke sa napríklad spomaľuje ľudský metabolizmus, pričom ocení našu aktívnu pomoc.

Fotogaléria

Marocký mätový čaj

Aj tu sa jedná o dve v jednom, okrem čerstvej voňavej mäty je to ešte zelený čaj. Výsledný nápoj okrem spaľovania tukov, nakopnutia metabolizmu aj uvoľňuje stres a pôsobí povzbudzujúco vďaka obsiahnutému kofeínu. Príprava je jednoduchá, uvarte si kanvicu zeleného čaju a pridajte doň za hrsť umytých mätových listov.

Viete, kedy pracujú vaše orgány NAJAKTÍVNEJŠIE? Zistite, ako funguje srdce, obličky či žlčník a využite to vo svoj prospech Zobraziť článok

Čaj z ploštičníka hroznatého

Nápoj z „cimicifuga racemosa“ zmierňuje príznaky klimatéria, stimuluje trávenie a podporuje dobrý spánok. Koreň obsahuje glykozidy a terpény, ktoré sú účinkami podobné estrogénom.

Čajovú lyžičku sušeného ploštičníka nechajte lúhovať cca pol hodinu v pohári horúcej vody a potom popíjajte v množstve 2-3 šálky denne. Ak by ste náhodou po jeho konzumácii pociťovali/zbadali na sebe nejaké neobvyklé príznaky, kontaktujte svojho lekára.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});