Spomalený metabolizmus aj spaľovanie tukov NAKOPNETE týmito osvedčenými nápojmi: Obzvlášť po 50-ke treba po nich siahnuť!

S pribúdajúcimi rokmi sa mení aj fungovanie nášho tela. A nie práve k lepšiemu. Po päťdesiatke sa napríklad spomaľuje ľudský metabolizmus, ...

S pribúdajúcimi rokmi sa mení aj fungovanie nášho tela. A nie práve k lepšiemu. Po päťdesiatke sa napríklad spomaľuje ľudský metabolizmus, pričom ocení našu aktívnu pomoc.

Fotogaléria

Je dôležité, aby sme mali v každom veku počas dňa organizmus dôkladne hydratovaný. Podľa telesnej hmotnosti a výšky to môžu byť dva či tri litre tekutín. Pokiaľ medzi túto dávku prepašujete vhodné nápoje, ulahodíte aj tráveniu. Tomu okrem vhodnej stravy, cvičenia, vylúčenia alkoholu a obmedzenia cukru pomôžete aj nasledujúci tipmi.

Schudnúť do leta? Nič nie je nemožné! Ak VYPIJETE pohár tohto nápoja tesne pred spaním, tuk SPÁLITE rýchlejšie Zobraziť článok

Artičokový čaj

Prirodzene potláča chuť do jedla, zmierňuje nadúvanie a dokáže zlepšiť aj inzulínovú odpoveď organizmu, čím stabilizuje hladinu cukru v krvi. Stačí namočiť jednu hlavičku artičoku s hrsťou čerstvého rozmarínu na 20 minút do horúcej vody v kanvici, ktorú potom dochuťte citrónom.

Zázvorovo - kurkumový čaj

Obe jednotlivé suroviny poznáme ako dobrých pomocníkov v boji s metabolizmom tukov. Čaj vyrobený z ich kombinácie okrem iných priaznivých účinkom potláča aj chuť do jedla.

Na jednu šálku pridajte do prevarenej vody po pol čajovej lyžičky mletej kurkumy, zázvoru a škorice. Všetko spolu nechajte aspoň desať minút lúhovať. Optimálne popíjanie sú 2-3 šálky denne.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});