3 parfumy nabité feromónmi: O týchto VOŇAVÝCH kúskoch vedia iba skutočné majsterky ZVODNOSTI!

V skratke, feromónový parfum pôsobí na váš náprotivok obzvlášť afrodiziakálne. Prinášame prehľad vôní, vďaka ktorým sa za vami otočí ...

V skratke, feromónový parfum pôsobí na váš náprotivok obzvlášť afrodiziakálne. Prinášame prehľad vôní, vďaka ktorým sa za vami otočí každý chlap!

Fotogaléria

Ako to funguje a čo sa vlastne s telom deje?

Existujú vône obsiahnuté v pote s úlohou pritiahnuť opačné pohlavie. Už starí Egypťania boli presvedčení, že ľudia pri potení uvoľňujú určité látky, ktoré pôsobia afrodiziakálne.

Vystreľte svoj stupeň príťažlivosti na maximum: 5 luxusných a parfumov, vďaka ktorým budete sebavedomo flirtovať celú noc! Zobraziť článok

Feromónový parfum obsahuje buď androstadienón alebo kopulín a estratetraenol. Posledné dva sa zvyčajne nachádzajú vo vôňach pre ženské pohlavie, pričom androstadienón ich má prilákať a urobiť ich náprotivok neodolateľným.

Vôňa feromónového parfumu je závislá od toho, aké prídavné látky boli použité a ako zareagujú s vašou vlastnou vôňou – podobne ako pri klasických parfumoch. Môžu voňať sviežo so sladkastým podtónom, no aj ťažšie, a tým pádom aj oveľa cukornatejšie, čo mužov rajcuje zo všetkých tónov najviac.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});