Ako zintenzívniť vôňu parfumu a zabezpečiť, aby vydržal po CELÝ DEŇ? Nenechajte sa nachytať, obľúbený trik beauty bloggeriek, NEFUNGUJE!

Internet valcuje beauty trik, vďaka ktorému sa parfum stáva trvácnejším a silnejším. Všetko, čo k tomu potrebujete, je obyčajná vazelína ...
  • Zdroj: Getty/mammuth

Internet valcuje beauty trik, vďaka ktorému sa parfum stáva trvácnejším a silnejším. Všetko, čo k tomu potrebujete, je obyčajná vazelína za pár centov.

Ak nanesiete trochu vazelíny na miesto, kde hodláte aplikovať váš obľúbený parfum, zabezpečíte, že vôňa na vašom tele bude omnoho intenzívnejšia a dlhšie vydrží. Je to však naozaj tak? Odborníčka na parfumy Jus de Ros objasnila, či trik skutočne funguje tak jednoducho, ako ho prezentujú TikTokové hviezdičky. 

Pozor, nebude vedieť, kde je sever! Toto je TOP DESIATKA najvzrušujúcejších ženských parfumov Zobraziť článok

Vo videu hovorí: "Napriek všetkým zaručeným radám nepoužívajte pod parfum vazelínu! Zapácha ako ropa či plyn, takže na tento účel sa vôbec nehodí!"

@jusderose Thank me later 😉 #perfumetiktok #perfumetok #fragrances #perfumetips ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Namiesto toho odporúča pred parfumovaním aplikovať telové mlieko bez parfumácie. Ak vám nevadí vrstviť arómy, môžete použiť aj jeho voňavú verziu.

5 chýb, ktorým by ste sa mali vyhnúť pri parfumovaní PLUS triky, ako dosiahnuť, aby vôňa vydržala dlhšie! Zobraziť článok

Kľúčom k dlhotrvácnosti parfumov však podľa Jus nie je nič iné ako dôsledná starostlivosť o telo. Také totiž vonia krásne samé o sebe! 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});