Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ani klasika, ani orál: Túži váš partner po ANÁLNOM SEXE? Poznáme dôvody, čo ho na zadnom otvore tak LÁKA! Pred prvým vniknutím si ale pripravte...

Muži majú vo všeobecnosti v sexe iné hranice ako ženy. Sú zvedaví, sú pôžitkári a z každého ženského telesného otvoru chcú vyťažiť maximum ...

Muži majú vo všeobecnosti v sexe iné hranice ako ženy. Sú zvedaví, sú pôžitkári a z každého ženského telesného otvoru chcú vyťažiť maximum rozkoše.

Fotogaléria

Ako si ho naozaj užiť?

Ako všetko v sexe, ani ten análny sa nedá vynucovať. Dobrovoľne s ním súhlasiť musia obaja. Inak to nie je milovanie ale znásilnenie, a to už s láskou nemá nič spoločné. Pred prvým vniknutím je potrebné análne zvierače POMALY a POSTUPNE pripraviť na niečo dlhé aj z vonkajšej strany.

Začať jedným – dvomi prstami, potom tenkým análnym vibrátorom a až potom samotným penisom. Všetko nech prebieha pri dostatku času, za aktívnej asistencie análneho prezervatívu a hlavne dostatočného množstva lubrikačného gélu. Má to byť príjemné pre oboch, lebo inak sa môže ľahko stať, že „zadné vrátka“ sa navždy zatvoria.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});