Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Šokujúce priznania žien, prečo neznášajú ANÁLNY SEX: Zadok som mala ako v ohni, pálilo to a štípalo, hovoria mnohé. A čo ďalšie?

Iba veľmi málo žien si vie dokonale užiť rozkoš, ktorú poskytuje análny sex. Väčšina sa bez neho hravo zaobíde, navyše keď to správne ...
  • Zdroj: Getty/Maria Dorota

Iba veľmi málo žien si vie dokonale užiť rozkoš, ktorú poskytuje análny sex. Väčšina sa bez neho hravo zaobíde, navyše keď to správne miesto na dôkaz fyzickej lásky je od zvierača iba na skok.

Skôr muži sú v tomto smere tými iniciátormi, aby sa dala do milostného obehu aj „zadná dierka“. Láka ich predstava tesného obopnutia penisu, čaro niečoho „iného“ a pocit dominancie nad ženou.

Sexuálne experimenty síce do postele patria, ale mali by vyhovovať obom (či viacerými zúčastneným) stranám. Pokiaľ to tak nie je, zahrávate sa so vstupenkou  k nepríjemnej bolesti či traume. Prinášame pár vyjadrení žien, ktoré análny sex (už) nenávidia.

Čo chcú muži vidieť v porne: Análny sex je až na piatom mieste, ALE PRVÉ je neuveriteľné! Baby, padne vám sánka Zobraziť článok

Asi po troch mesiacoch vzťahu a pravidelného milovania začal partner odo mňa vyžadovať análny sex. Vraj jeho bývalá s tým nemala problém, a bol by to pre neho krásny dôkaz mojej lásky. Odmietla som, ale jeho prosby a občas aj jemný nátlak neprestávali. Nezaujímalo ma to, nechcela som to tak, ale nedal sa odbiť. Až raz, na romantickom víkende, a po pár drinkoch som povolila. Veľká chyba.

Nedal si záležať na mojej análnej predohre (dnes už viem, že to treba veľmi pomaličky) a po pár minútach mi akurát vybehli slzy bolesti a nie od rozkoše. Cítila som pálivú bolesť, strašné zahanbenie, a fyzicky aj psychicky som sa cítila zle. Na druhý deň to chcel opäť. Bola som proti. Nedokázal to pochopiť a tolerovať moju nechuť. Anál bol pre neho drogou, ale mňa len tým odrádzal aj od bežného milovania. Tak sme sa aj kvôli tomu čoskoro rozišli. Jedno viem stopercentne, už žiadnemu ďalšiemu ho nedovolím.“ (Elena, 22)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});