Prevárate v kanvici DRUHÝKRÁT tú istú vodu? Keď zistíte, čo všetko vám hrozí, už NIKDY to neurobíte!

Možno máte taký zvyk aj vy, ale verte tomu, že po nasledujúcich riadkoch sa ho nadobro vzdáte. Tu sa šetriť na pár deci vody naozaj neoplatí, ...

Možno máte taký zvyk aj vy, ale verte tomu, že po nasledujúcich riadkoch sa ho nadobro vzdáte. Tu sa šetriť na pár deci vody naozaj neoplatí, lebo si zarábate na poriadne zdravotné riziká.

Fotogaléria

Do tretice je tu fluorid, ktorého nadbytok vo viacnásobne preváranej vode môže viesť k ochoreniu obličiek, rakovine kostí a artritíde. Spája sa aj s nižšou inteligenciu u detí, pretože bráni ich kognitívnemu a neurologickému vývoju.

Preto si radšej VŽDY naberte čerstvú studenú vodu, ktorú si dáte zovrieť. Dávajte si len toľko vody, koľko budete približne potrebovať. Kvôli jednej či dvom šálkam sa neoplatí zohrievať plnú kanvicu. Zbytočne míňate vodu, elektrickú energiu a strácate tým čas. Pokiaľ uvidíte niekoho s týmto kuchynským zlozvykom, upozornite ho na to.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});